Exit-polurile difera

Exit-poll-ul rea­li­zat de IRES la comanda Publika TV arată că PLDM a acu­mu­lat 34,4% din voturi, PCRM – 26%, PL – 15,6%, PD – 15,1% din sufra­gii.
Par­ti­dul Comu­niș­ti­lor – 33,8% din­tre voturi, Par­ti­dul Libe­ral Demo­crat – 32,2%, Par­ti­dul Demo­crat – 14,10% și Par­ti­dul Libe­ral – 10,2%, arata exit-poll-ul rea­li­zat de CBS AXXA, în cola­bo­rare cu Prime.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

  • matasaru2004

    komu­is­tii sug deja de la Valera,in frunte cu Vla­di­mir Niko­la­e­vici Moeseev,Pidorenco si Mark!
    de maine va suge ofi­cial!

  • mened

    Jos Comunismul!Sunt roman si ma bucur pen­tru voi,sa spe­ram ca v-eti fi in curind cu noi in Comu­ni­ta­tea Europeana.O meri­tati din plin.BRAVO,FELICITARI!