(VIDEO) Consilierul liberal Iurie Topală: „Chișinăul demult este oraș european”

Prezent la evenimentele organizate astăzi în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din capitală, cu ocazia Zilei Europei, Iurie Topală, director general al ÎS „Calea Ferată din Moldova” și consilier municipal din partea Partidului Liberal, a declarat că Chișinăul este demult un oraș european și că toată lumea ar trebui să cunoască acest lucru.

El a mai spus că venit în centrul capitalei să marcheze Ziua Europei deoarece întreprinderea pe care o conduce a beneficiat în ultimii ani de sprijinul mai multor instituții financiare europene cum ar fi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *