(VIDEO) Andrian Candu, despre drumul european al R. Moldova și votul comun cu socialiștii în privința sistemului electoral mixt

Întrebat despre votul comun al Partidului Democrat cu partidul de orientare anti-europeană al Socialiștilor, în privința sistemului electoral mixt, președintele parlamentului, Andrian Candu, declară că acest lucru nu va afecta relațiile R. Moldova cu Uniunea Europeană. „Nu există nicio înțelegere cu socialiștii. A fost un vot de compromis cum a fost și cu Partidul Popular European, ține doar de sistemul electoral, care noi considerăm că trebuie schimbat deoarece sunt avantaje și, cel mai important, este dorit de cetățenii R. Moldova. Asta nu pune sub niciun pericol, sub niciun semn de întrebare viitorul european al R. Moldova”, a declarat Andrian Candu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *