Principală  —  RECOMANDAT   —   VIDEO/ Șeful secției Reanimare COVID-19…

VIDEO Șeful secției Reanimare COVID-19 a IMU, despre motivele din care apar mai multe tulpini, a treia doză de vaccin și ce urmează după valul patru

Șeful secției Reanimare COVID-19 de la Institutul de Medicină Urgentă (IMU) are pronosticuri rezervate în privința ieșirii din pandemie. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat ZdG. În același context, medicul a vorbit despre cauza apariției noilor tulpini de coronavirus, despre a treia doză de vaccin, condițiile în care lucrează colegii săi acum și ce urmează după valul patru.

Textul integral aici: „Nunțile și cumătriile s-au mutat în secția COVID”. Interviu cu șeful secției Reanimare de la Institutul de Medicină Urgentă

Ivan Cîvîrjîc este anestezist reanimatolog, din anul 2014 muncește la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, iar acum conduce secția Reanimare din acest spital. Este unul dintre medicii care a lucrat chiar de la începutul pandemiei cu pacienți critici cu COVID-19.

Cu Ivan și colegii săi am discutat anterior, în luna mai a anului trecut, precum și în luna martie a acestui an, când se împlinise un an de la primul caz de COVID-19 confirmat în R. Moldova.