Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Nuntă-n pandemie. Un ofițer…

VIDEO Nuntă-n pandemie. Un ofițer de la Centrul pentru combaterea Crimelor Informatice a organizat o petrecere cu cel puțin 92 de invitați

Portalul NordNews de la Bălți publică un reportaj de la nunta unui ofițer de la Centrul pentru combaterea Crimelor Informatice al MAI jucată vineri seara într-un local din municipiu. Jurnaliștii au numărat invitații care au venit la petrecere, iar în final le-a ieșit că cel puțin 92 de persoane au fost la eveniment. Asta în timp ce, potrivit deciziei Comisie Naționale de Sănătate Publică, până la 15 septembrie sunt interzise nunțile și cumătriile, dar și petrecerile cu mai mult de 50 de persoane.

Potrivit NordNews, este vorba de polițistul Feodor Țurcanu, nunta căruia a fost jucată într-un restaurant de pe str. Nicolae Iorga din mun. Bălți și au participat muzicanții Igor Rusu, Anatol Mîrzenco, Ion Suruceanu și frații Ștefăneț.

Jurnaliștii portalului au urmărit toate persoanele care au intrat în local și, numărătoarea a dat cel puțin 92 de invitați. Proprietara localului, dar și invitații neagă însă că la nuntă au fost mai mult de 50 de persoane.

Aceeași sursă susține că „mama lui Țurcanu, Aliona Țurcanu este soră superioară la Secția de Primire Urgente al Spitalului Clinic Municipal Bălți. Potrivit unor surse avizate din cadrul instituției medicale, aceasta ar fi folosit deseori numele fiului său în unele conflicte cu superiorii”.

Potrivit ultimel declarații de avere și interese, Fiodor Țurcanu este de aproape 6 ani ofițer principal de investigații în cadrul INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI, Inspectoratul Național de Investigații. Țurcanu nu deține nicio proprietate și declară doar salariul anual puțin peste 113 mii de lei.

Declaratie Fiodor Turcanu by Ziarul de Gardă on Scribd