Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO, FOTO/ Liderul de la…

VIDEO FOTO Liderul de la Tiraspol surprins în zona VIP a aeroportului de la Chișinău: A plecat la Moscova cu un avion privat

Jurnal TV l-a surprins pe liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski în momentul în care intra în sala VIP a aeroportului din Chișinău. Însoțit de 2 agenți de pază, Krasnoselski a coborât dintr-un autoturism de culoare neagră, parcată la intrarea în zona VIP și a intrat nestingherit în sala de așteptare fără a da comentarii.

Cei de la Jurnal spun că liderul de la Tiraspol este însoțit în vizita sa și de unul dintre patronii holdingului „Sheriff”.

Un canal de telegram care prezintă informații despre regimul de la Tiraspol anunță că liderul regiunii a plecat la Moscova la bordul unui avion de lux. Potrivit sursei, zborul l-ar fi costat un milion de ruble rusești, echivalentul a peste 11 mii de Euro.

„Se spune că acolo (Moscova n. red), liderul de la Tiraspol are planificate 2 întâlniri importante. Una cu Dmitri Kozak (o aprobare Vadim Nicolaevici nu a primit deocamdată, nu-i plac lui Kozak solii celor de la Sheriff), iar alta cu Igor Maslov, șeful unei direcții a administrației prezidențiale ruse, cunoscut drept „curatorul Moldovei”.

La aeroportul din Moscova, pe Krasnoselski promit să-l aștepte Leonid Manakov, reprezentantul regiunii la Moscova, dar și Vitalie Ignatiev, așa-zisul ministru de externe de la Tiraspol. Ultimul se află de mai multe zile la Moscova unde încearcă fără succes să obțină o audiență la viceministrul rus de externe, Andrei Rudenko și ambasadorul pe misiuni speciale a aceluiași minister, Vitalii Treapițîn”, se arată în informațiile publicate pe Telegram.

Ziarul de Gardă a urmărit pe aplicația Flightradar zborul avionului privat de tip Bombardier Challenger 350 care a decolat de la Chișinău după ora 13.00 în direcția Moscova, dar evitând teritoriul Ucrainei. Semn că la bord fie se află persoane care au interdicția de a tranzita spațiul aerian ucrainean, fie compania aeriană căreia îi aparține aeronava este din Rusia. Flightradar nu mai oferă date despre zborurile charter, astfel încât nu putem afla cu ce companie a zburat oficialul de la Tiraspol.