(VIDEO) Ce le urează o activistă Femen politicienilor din Moldova

Activista „Femen” Yana Jdanova a fost prezentă la marșul pentru drepturi egale, ‪care a avut loc astăzi, 8 martie, la ‎Chișinău‬. Iată ce spune aceasta despre activismul civic, proteste, persecuții la care a fost supusă în Ucraina, despre dosarele penale care i-au fost intentate ca rezultat al protestelor dar și despre semnificația zilei de 8 martie pentru femei.

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *