Principală  —  Ştiri   —   Un copil de doi ani…

Un copil de doi ani al unui cuplu din Moldova, găsit mort într-un râu din Germania

Foto: bild.de

Trupul neînsuflețit al unui copil în vârstă de doi ani, părinții căruia sunt originari din R. Moldova, a fost găsit într-un râu din proximitatea regiunii Baden-Württemberg din Germania astăzi, 20 decembrie, relatează ziarul german bild.de.

Potrivit sursei citate, Melissa a dispărut duminică, 17 decembrie, în jurul orei 17:00. Oamenii legii au fost sesizați după o oră jumătate și, împreună cu locuitorii orașului, au căutat-o și pe timp de noapte. Director medical al spitalului din Stuttgart, avertiza: „Din păcate, riscul de hipotermie este extrem de ridicat în această perioadă”.

Reprezentanții poliției au menționat că un câine a detectat mirosul copilului, iar urma se termina la râul Lauchert, unde s-au îndreptat 10 scafandri de la Poliția acvatică. Cercetând o secțiune de cinci kilometri, Poliția a găsit cadavrul copilei.

Bild notează că „totul indica faptul că Melissa căzuse în râu în pijamale la doar câțiva metri de casa părinților ei”. Melissa a părăsit casa „într-un moment neobservat”, precizau părinții, citați de bild.de.

Melissa, 2 ani. Foto: bild.de