Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un angajat al Inspectoratului General…

Un angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a murit în timp ce era de gardă

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, care era angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI, s-a stins din viață aseară, în timp ce era de serviciu.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a IGSU, Liliana Pușcașu, bărbatul a fost găsit mort în preajma Palatului Național „Nicolae Sulac”. El era în exercițiul funcțiunii sâmbătă, 28 noiembrie. Fiind ofițer de gardă al Direcției Asigurarea securității antiincendiare, se afla într-o inspecție.

Pe pagina web a IGSU a fost publicat un mesaj de condoleanțe pentru apropiații ofițerului decedat.

„Cu profund regret, conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență transmite un mesaj de condoleanțe familiei și rudelor îndurerate pentru trecerea în neființă a plutonierului major al serviciului intern Sergiu Gîndea. Subofițerul s-a aflat în exercițiul funcției în cadrul Direcției asigurarea securității antiincendiare la obiectivele de importanță strategică. În momente de cumplită încercare și suferință pentru întreaga familie și cei care l-au prețuit, conducerea și colegii IGSU aduc un ultim omagiu. Dumnezeu să-l odihnească”, se spune în mesajul de condoleanțe.

Cauza și circumstanțele în care s-a produs decesul lui Sergiu Gîndea urmează să fie stabilite în cadrul expertizei medico-legale.