Principală  —  IMPORTANTE   —   ULTIMA ORĂ/ O nouă demisie…

ULTIMA ORĂ O nouă demisie la Serviciul Vamal: „Instituția a avut și anumite eșecuri, regrese, lacune regretabile care, de altfel, sunt inerente în activitatea oricărui conducător sau a oricărei instituții”

La șase zile după demisia lui Igor Talmazan, și directorul adjunct al Serviciului Vamal al R. Moldova anunță „că a venit timpul să-și încheie activitatea”. Nicolae Vutcariov a activat în cadrul Serviciului Vamal timp de doi ani.

Directorul adjunct al Serviciului Vamal al R. Moldova și-a anunțat demisia din funcție.

„A venit momentul în care îmi închei activitatea în funcția de director adjunct al Serviciului Vamal al Republicii Moldova. Țin să vă asigur că pentru mine a fost o onoare să fac parte dintr-o echipă profesionistă, puternică și integră. Pe parcursul a doi ani și jumătate, activând în perioade de criză economică, energetică și umanitară, noi ne-am confruntat cu multiple provocări, dar le-am depășit și am realizat enorm de multe împreună”, scrie Vutcariov în anunțul său.

Pe lângă mulțumiri partenerilor internaționali, autorităților și instituțiilor statului, dar și funcționarilor vamali, Vutcariov precizează că „instituția a avut și anumite eșecuri”.

„Evident, în perioada când am avut onoarea să ocup funcția de director adjunct al Serviciului Vamal al Republicii Moldova instituția a avut și anumite eșecuri, regrese, lacune regretabile care, de altfel, sunt inerente în activitatea oricărui conducător sau a oricărei instituții. Totuși mă bucur că aceste momente nefaste au fost depășite sau remediate cu succes, Serviciul Vamal continuând realizarea agendei și a obiectivelor trasate.

Doresc realizări frumoase și rezultate pozitive echipei care va prelua conducerea instituției. Sper că Serviciul Vamal al Republicii Moldova se va bucura de o apreciere înaltă şi va fi recunoscut ca fiind una dintre cele mai moderne, eficiente şi transparente autorități ale statului”, a mai precizat Vutcariov.

Nicolae Vutcariov a fost numit director adjunct la Serviciul Vamal la 25 ianuarie 2022.

Săptămâna trecută, Igor Talmazan și-a dat demisia din funcția de șef al Serviciului Vamal.

ULTIMA ORĂ Directorul Serviciului Vamal și-a dat demisia: „Îmi asum eșecurile”