Zilele în care primarul și viceprimarii capitalei vor primi cetățenii în audienţă

Primăria municipiului Chișinău anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că a fost stabilit programul de înscriere în audiențe la conducerea administrației capitalei.

Astfel, primarul general al capitalei, Ion Ceban, va primi cetăţeni în audienţă în a doua zi de luni a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

Viceprimarul responsabil de domeniul  urbanistic, calitatea construcţiilor urbane şi a transportului public şi a căilor de comunicaţii, Victor Chironda, va primi în audienţă persoane în a doua şi a patra zi de marţi a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

Totodată, cetățenii care vor avea nevoie de viceprimarul Ilie Ceban, responsabil de elaborarea și implementarea politicilor anticorupţie, problemele locativ-comunale, organizarea reparaţiei curente şi capitale a spaţiului locativ şi reţelelor inginereşti interioare, funcţionarea complexului termoenergetic, a sistemelor tehnice şi reţelelor inginereşti, exploatarea spaţiilor verzi, salubrizarea şi amenajarea teritoriului ale municipiului, vor putea merge în prima şi a treia zi de marţi a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

În același interval orar, în a doua şi a patra zi de joi a fiecărei luni, va primi în audienţă cetăţeni şi viceprimarul Angela Cutasevici, care este responsabilă de domeniile educaţie, cultură, tineret şi sport, asistenţă socială, sănătate, protecţia drepturilor copiilor şi relaţii interetnice.

De asemenea, viceprimarul Inga Ionesii, care este responsabilă de dezvoltarea relaţiilor externe, realizarea parteneriatelor strategice cu autorităţile administraţiei publice locale din alte ţări şi oraşe partenere, asigurarea implementării acordurilor bilaterale semnate, dezvoltarea economico-financiară a capitalei, gestionarea patrimoniului municipal, activitatea pieţelor agricole, de mărfuri industriale şi a pieţelor specializate din capitală, va primi în audienţă cetăţeni în prima şi a treia zi de joi a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

Înscrierea solicitanţilor pentru audienţă la primarul general şi viceprimari de ramură se efectuează în baza cererii depuse în prealabil la Direcţia corespondenţă, petiţii şi audienţă a Primăriei municipiului Chişinău (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83), prin poştă sau la adresa de e-mail www.info.pf@pmc.md (pentru persoanele fizice tel. 022 201 515) şi www.info.pj@pmc.md (pentru persoanele juridice tel. 022 201 505).

Totodată, programarea pentru audienţă la primarul general, Ion Ceban, se efectuează şi online.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *