Vino la Ziua Abonatului şi beneficiază de reduceri la abonarea Ziarului de Gardă

Pe 14 decembrie, în toate oficiile poștale din R. Moldova va avea loc „Ziua Abonatului 2019”. Cei care vor abona ziare și reviste în această zi vor beneficia de reduceri și surprize.

Reprezentanții Ziarului de Gardă își va aștepta cititorii la oficiul poștal MD-2012, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 134. Mâine vă veți putea abona la ZdG la prețuri promoționale, iar cititorii fideli vor beneficia și de suprize din partea ziarului.

Ziarul de Gardă (ZdG) este un săptămânal independent care apare în R. Moldova din 2004, ca ediție de presă dedicată jurnalismului de investigație, care militează pentru transparență și pentru respectarea drepturilor omului. Redacția produce o ediție săptămânală tipărită în limba română, o ediție săptămânală tipărită în limba rusă, pagini web în limbile română și rusă, cât și emisiuni.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *