VIDEO/ Zeci de autobuze și microbuze, surprinse pe traseu în timp ce se îndreaptă la Chișinău

În timp ce Partidul Democrat și-a instalat deja scena în PMAN, zeci de microbuze și autobuze de ocazie au fost surprinse în această dimineață pe traseu, în timp ce se îndreptau spre Chișinău. Imaginile video au fost expediate în adresa redacției noastre de un cititor.

Cel mai probabil, autobuzele și microbuzele transportă protestatarii la mitingul organizat de PDM, după ce Igor Dodon a semnat decretul de învestire a unui nou Guvern condus de Maia Sandu.

Citiți și:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *