VIDEO/ Un bărbat a fost reținut după ce a mușcat de deget un polițist

Un bărbat din raionul Hâncești, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore după ce a mușcat de deget un polițist.

Incidentul a avut loc la 16 martie, iar imaginile video au fost publicate pe rețelele de socializare. Potrivit poliției, inspectorii de patrulare au oprit un automobil de model „Vaz”, la volanul căruia se afla un bărbat vizibil în stare de ebrietate.

„La solicitarea polițiștilor de a prezenta actul de identitate, conducătorul auto a refuzat. Totodată, tânărul nu s-a supus cerințelor poliţiştilor care urmau să verifice dacă acesta a consumat sau nu alcool. În replică, conducătorul auto a dat dovadă de un comportament agresiv, folosind cuvinte necenzurate în adresa angajaţilor poliţiei. Astfel, în timpul reținerii, șoferul l-a mușcat pe unul dintre polițiști de deget, provocându-i leziuni a ligamentului degetului”, se menționează într-un comunicat de presă al Poliției.

Atenție! Limbaj licențios.

Șoferul  a fost condus la Inspectoratul de poliţie Hâncești pentru a fi supus testului alcoolscopic, acesta refuzând în mod repetat. Astfel, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar în privința acestuia a fost inițiată o cauză penală pentru ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere.

Bărbatul riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 180 de ore sau închisoare de până la 2 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    O dovadă în plus, că sub regimul Plahotniuk oamenii se sălbăticesc de foame. Un cinzeac i-au dat de drum, da zacuscă n-au avut, bieții oameni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *