VIDEO/ Susținătorii lui Șor au protestat la Primărie: „Mâinile jos de pe magazinele sociale”

După ce au protestat la sediile Platformei DA și PAS, susținătorii partidului Șor s-au adunat astăzi,23 iulie, în fața Primăriei Chișinău, unde au scandat „Mâinile jos de pe magazinele sociale”. Oamenii au cerut păstrarea magazinelor sociale, asta deși nimeni nu a anunțat despre închiderea acestora.

Protestatarii au scandat lozinci, iar pe pancartele lor s-au regăsit deputații din PLDM, dar și liderii PAS și ai Platformei DA.

Tot în fața Primăriei a avut loc și o manifestare a PPDA, care a fost însă întreruptă de susținătorii lui Șor.

„Aceștia au întrerupt un flashmob al opoziției de dreapta în fața sediului primăriei capitalei, care au dorit să reamintească autorităților, că primarul legal ales la Chișinăului este Andrei Năstase. După un schimb de replici și scandări cele două tabere au fost despărțite de organizatori și poliție, ca mai apoi manifestanții opoziției să plece”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ion Teguță, vicepreședinte PLDM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *