Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Plan roșu de intervenție.…

VIDEO Plan roșu de intervenție. 17 cetățeni ai R. Moldova, implicați într-un accident grav în județul Iași, anunță autoritățile de la Chișinău

Plan roșu de intervenție. 17 cetățeni ai R. Moldova, implicați într-un accident grav în județul Iași. Două persoane rănite au fost transportate la spital, anunță autoritățile de la Chișinău.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), prin intermediul Consulatului general de la Iași a fost informat de autoritățile române despre producerea unui accident în seara zilei de sâmbătă, 15 mai, în apropierea localității Vânători din România.

„Potrivit informațiilor obținute de la autoritățile județene, MAEIE precizează că în acest accident au fost implicați 17 cetățeni ai R.Moldova, dintre care doi răniți, fiind transportați la unități medicale din zonă pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate, iar ceilalți 15 cetățeni sunt în afara oricărui pericol fiind transportați la spital pentru monitorizare”.

Un TIR a lovit un microbuz, iar în urma accidentului două persoane au fost descarcerate, scrie Digi.

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași spun că „o femeie de 59 de ani, cu fractură de bazin a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon”, iar alta, tot de 59 de ani, cu traumatism cranian, a fost dusă la Spitalul de Neurochirurgie”.

Știrea se actualizează…