VIDEO/ Paznicul de la Primărie, către reporterele ZdG: „Mâine-poimâine te întâlnesc și îți tai gâtul”

Reporterele Ziarului de Gardă au fost îmbrâncite și agresate verbal de către paznicul Primăriei, care le-a interzis accesul în curtea instituției. Acesta le-a împins și le-a lovit aparatul foto, iar la un moment dat le-a și amenințat.

„Nu filma. Auzi, eu mâine-poimâine te întâlnesc și îți tai gâtul”, le-a spus paznicul.

Un om al legii prezent la fața locului a zâmbit în acel moment, spunându-i paznicului să nu fie chiar așa de agresiv.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Primăriei și-a cerut scuze pentru cele întâmplate, menționând că reporterii de fapt aveau voie să intre în curtea instituției.

„Ne cerem scuze. Dacă a folosit așa un limbaj, este regretabil. Nu face față instituției. Vom încerca să ne clarificăm. Ograda primăriei este spațiu public pentru toți”, a spus Vadim Brînzaniuc.

Reporterele ZdG au încercat să intre în curtea instituției în timp ce în fața Primăriei era organizat un protest împotriva construcției unui centru socio-cultural în locul cafenelei Guguță.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Reporter

    Cu așa moacă poate nu numai să vă taie gâtul, dar și să vă violeze! Nimic de mirare la o organizație unde șeful se autoproclamă primar general. Pe paznic se vede că la procamat paznic general cu dreptul de a tăia gâturile! Țineți-vă mai bine departe de primărie! Plahotniucul Ruslan Codreanu și paznicul lui nu glumesc!

  2. Pavel

    Ce drept are ca acest boșorog să amenințe aceste jurnaliste care își îndeplineau meseria?!
    Domnule Codreanu, eu personal cer ca acest agresor să primească o mustrare aspră și demis urgent din funcție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *