VIDEO/„Noi am venit cu apă, ei au venit cu armată”. Cum diaspora a împărțit sticle cu apă carabinierilor la protestul din august

Celula de rezistență FreeMoldova a procurat 6.000 sticle de apă pentru oamenii  au protestat pe 26 August în PMAN. Totodată, voluntarii au împărțit sticle cu apă carabinierilor aflați în jurul clădirilor de stat. Ulterior, FreeMoldova a lansat un mesaj video în care mulțumește donatorilor care au făcut posibilă realizarea acestei campanii. 

„FreeMoldova a procurat 6.000 sticle de apă pentru oamenii simpli care au protestat pe 26 August în PMAN pentru o justiție independentă, un stat de drept, o viață mai bună acasă și pentru reinstaurarea democrației în R.Moldova. FreeMoldova mulțumește tuturor donatorilor și voluntarilor care au făcut posibilă realizarea acestei campanii”, se spune în mesajul celulei de rezistență FreeMoldova.

FreeMoldova este celula de rezistență a diasporei R. Moldova, formată pe 28 iunie 2018 la Londra. Membrii grupului își propun să lansese şi să susțină activ inițiative ce apără dreptul la alegeri libere şi corecte, la proteste paşnice, la liberă exprimare și la existența demnă a presei independente. Grupul poartă un caracter civic și apolitic.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *