Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Mesajul transmis de un…

VIDEO Mesajul transmis de un eurodeputat pentru participanții la Gala studenților originari din R. Moldova

Tinerii studioși plecați peste hotare sunt îndemnați să participe în concursul național „Gala Studenților Originari din Republica Moldova” (GSORM). Eurodeputatul Siegfried Mureșan a transmis un mesaj de încurajare și susținere atât pentru organizatorii concursului, cât și pentru participanții în concurs.

„Vă asigur că experiența acumulată în timpul studiilor în străinătate vă va fi de folos. Republica Moldova are nevoie de tineri bine pregătiți, de aceea rezultatele excelenete pe care le aveți la universități de renume de peste hotare sunt o resursă importantă pentru R. Moldova, iar valorile și ideile pe care le-ați obținut în acești ani pot fi transmie mai departe acasă și pot pune bazele unei societăți mai prospere”, a menționat europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Studenții din R. Moldova care își fac studiile peste hotare își pot depune dosarul pentru a participa la concurs până pe 5 noiembrie.

Criteriile de eligibilitate pot fi accesate pe site-ul oficial al proiectului, iar pentru participare, studenții se vor înregistra cu CV-ul lor și prin completarea unui formular online.