VIDEO/ Mesajul transmis de un eurodeputat pentru participanții la Gala studenților originari din R. Moldova

Tinerii studioși plecați peste hotare sunt îndemnați să participe în concursul național „Gala Studenților Originari din Republica Moldova” (GSORM). Eurodeputatul Siegfried Mureșan a transmis un mesaj de încurajare și susținere atât pentru organizatorii concursului, cât și pentru participanții în concurs.

„Vă asigur că experiența acumulată în timpul studiilor în străinătate vă va fi de folos. Republica Moldova are nevoie de tineri bine pregătiți, de aceea rezultatele excelenete pe care le aveți la universități de renume de peste hotare sunt o resursă importantă pentru R. Moldova, iar valorile și ideile pe care le-ați obținut în acești ani pot fi transmie mai departe acasă și pot pune bazele unei societăți mai prospere”, a menționat europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Studenții din R. Moldova care își fac studiile peste hotare își pot depune dosarul pentru a participa la concurs până pe 5 noiembrie.

Criteriile de eligibilitate pot fi accesate pe site-ul oficial al proiectului, iar pentru participare, studenții se vor înregistra cu CV-ul lor și prin completarea unui formular online.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *