(video) În mijlocul unei străzi din centrul Capitalei a apărut un havuz

Intersecția străzilor Mitropolit Dosoftei și Sfatul Țării a fost inundată în această după amiază. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, în centrul Capitalei a apărut un havuz chiar în mijlocul drumului.

Contactat de Ziarul de Gardă, directorul tehnic al Întreprinderii Municipale „Apă Canal” SA, Victor Croitoru, a menționat că nu este la curent cu această problemă și că urmează să se informeze. Ulterior, după ce a fost apelat în repetare rânduri, acesta nu ne-a mai răspuns la telefon.

Serviciul Info Trafic informează însă că serviciul abiliat a fost informat despre incident.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *