VIDEO/ Imagini video cu asistentul unui deputat, oprit de ofițerii de patrulare: „Chem paza de la Parlament”

Asistentul unui deputat din fracțiunea Partidului Liberal, Alexandru Grecu, a fost stopat în seara zilei de 23 noiembrie de către ofițerii de patrulare. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), șoferul conducea fără a avea centura de siguranță cuplată.

UPDATE: Reacția asistentului deputatului Lilian Carp, implicat într-un conflict cu ofițerii de patrulare

Potrivit INP, în timpul documentării, șoferul a manifestat un comportament neadecvat, jignind onoarea și demnitatea polițiștilor. Pentru încălcarea comisă în traficul rutier și cuvintele necenzurate aduse în adresa ofițerilor de patrulare, necuplarea centurii de siguranță, neîndeplinirea cerințelor agentului de patrulare și ultragierea lui, asistentul deputatul a fost documentat și i-a fost aplicată o amendă.

„Inspectoratul Național de Patrulare menționează că nu va tolera un astfel de comportament din partea conducătorilor auto care încalcă, și toți cei care își vor permite să nu respecte cerințele legale ale angajaților Poliției, indiferent de statutul lor și funcțiile pe care le ocupă, vor fi documentați conform legislației, fără excepții”, se menționează într-un comunicat al Poliției.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *