Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Imagini video cu asistentul…

VIDEO Imagini video cu asistentul unui deputat, oprit de ofițerii de patrulare: „Chem paza de la Parlament”

Asistentul unui deputat din fracțiunea Partidului Liberal, Alexandru Grecu, a fost stopat în seara zilei de 23 noiembrie de către ofițerii de patrulare. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), șoferul conducea fără a avea centura de siguranță cuplată.

UPDATE: Reacția asistentului deputatului Lilian Carp, implicat într-un conflict cu ofițerii de patrulare

Potrivit INP, în timpul documentării, șoferul a manifestat un comportament neadecvat, jignind onoarea și demnitatea polițiștilor. Pentru încălcarea comisă în traficul rutier și cuvintele necenzurate aduse în adresa ofițerilor de patrulare, necuplarea centurii de siguranță, neîndeplinirea cerințelor agentului de patrulare și ultragierea lui, asistentul deputatul a fost documentat și i-a fost aplicată o amendă.

„Inspectoratul Național de Patrulare menționează că nu va tolera un astfel de comportament din partea conducătorilor auto care încalcă, și toți cei care își vor permite să nu respecte cerințele legale ale angajaților Poliției, indiferent de statutul lor și funcțiile pe care le ocupă, vor fi documentați conform legislației, fără excepții”, se menționează într-un comunicat al Poliției.