Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Dodon și socialiștii au…

VIDEO Dodon și socialiștii au petrecut într-un restaurant din capitală

Socialiștii ar fi petrecut ieri, 14 ianuarie, împreună cu președintele Igor Dodon, într-un local din capitală. Jurnal TV a surprins imagini cu agenții de securitate de la Serviciul Pază și Protecție de Stat, care au evitat însă să răspundă la întrebările jurnaliștilor, la fel ca și administrația și paza restaurantului.

La un moment dat, socialistul Grigore Novac s-a apropiat de reporter, spunând că dacă jurnaliștii au întrebări pentru Dodon, trebuiau să i le adreseze ziua, când a avut loc Congresul PSRM. 

Întrebat ulterior de Jurnal TV despre petrecere, dacă a fost privată sau nu și din ce bani a fost finanțată, președintele Dodon a menționat că a mers împreună cu soția la restaurant, la invitația colegilor.

„După orele de lucru, eu încerc măcar o dată în săptămână să acord soției atenție și să merg undeva împreună cu ea. Ieri am mers împreună cu prima doamnă la invitația colegilor. Nu au fost abuzuri. Persoanele cu protecție tot timpul, indiferent unde merg… că vin la Jurnal TV la emisiune, că vin la Dumneavoastră la emisiune, de asemenea e blocat tot cartierul. Eu le spun „nu blocați, că n-o să poată să vină…” și ei încep să mă asculte în ultimul timp, după ce a trecut SPPS-ul în subordinea Președinției. De aceea, nu a fost absolut niciun abuz. A fost un eveniment organizat de către colegii din Partidul Socialiștilor. Nu văd nimic ieșit din comun. Eu pot să vă dau agenda când merg cu soția la restaurant, dacă doriți”, a răspuns Dodon.