VIDEO/ Diaspora revine acasă pe 26 august: „Ajunge să fim umiliți, dezbinați și indiferenți!”

Mai mulți reprezentanți ai diasporei s-au mobilizat și au creat un filmuleț video în care fac apel la moldovenii plecați peste hotare să își recapete forța, curajul și mândria de odinioară și să participe la protestul din 26 august.

„Ajunge să fim umiliți, dezbinați și indiferenți! ACUM e timpul să fim activi, uniți și mobilizați pentru a fi noi stăpâni la noi în țară.  Pe 26 august Diaspora revine acasă! Pe 26 august poporul nostru se reîntregește, își recapătă forța, curajul și mândria de odinioară. Pe 26 august vom fi împreună, sute de mii și vom lupta cot la cot pentru viitorul copiilor noștri, pentru a ne apăra libertățile noastre fundamentale și drepturile civice, călcate în picioare de guvernări nocturne, nelegitime și antipopulare. Nu vă fie frică, nu rezistă ei cât rezistăm noi! Nu cedăm noi până nu cedează ei!”, se menționează în mesajul diasporei.

Duminică, 26 august 2018, în Piața Marii Adunări Naționale, opoziția politică, dar și societatea civilă nemulțumită de activitatea guvernării, au anunțat organizarea unui protest masiv –  „Adunarea Generală a Cetățenilor”, eveniment la care și-au anunțat prezența mai mulți reprezentanți ai Diasporei, care vor veni în acea perioadă la Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Reporter

    Poate să vină diaspora acasă. Îi așteptăm cu drag și din toată inima. Nu mai să nu vină ca cei din România… Deși lui Plahoitniuk i-ar prinde bine ceva scărmăneală, ca-n Piața Victoriei la București. Numai că la noi nu există un neamț instigator la violențe, ca Klaus Iohannis în România. Noi îl avem pe monstrul mancurt prorus Dodon și acesta este întrutotul de partea dictatorului Plahotniuk! Dar oricum “BUN VENIT ACASĂ MAIDANEZILOR!” Dacă o să pârliți un pic fundul păros al oligarhului o să fie foarte bine! Să nu uitați și de cel de nația care fură miliarde de dolari de la oameni săraci, escrocul Ilan Șor! Mai ales din cauza celor 2,9 miliarde de dolari furați de Șor ați devenit printre cei mai numeroși maidanezi ai Europei!

  2. Lider Moldovan

    Diaspora să se întoarcă acasă, da Plahotniuk, Dodon și Șor să plece la închisoare pe viață!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *