VIDEO/ Cum se justifică ex-deputatul PDM care a bruscat o reporteră ZdG la mitingul de ieri

Fostul deputat democrat Cornel Dudnic, care a bruscat o reporteră a Ziarului de Gardă în timpul manifestației de ieri a PDM, susține că jurnaliștii manipulează și că nici nu a observat că i-a rupt rucsacul reporterei. Fostul deputat a declarat pentru Unimedia că are o simplă explicație la incidentul de ieri.

„Îmi pare rău că această domnișoară a nimerit în așa o situație. Aș vrea ca jurnaliștii să nu scoată din context și să publice tot materialul video pe care îl au. Această domnișoară mergea în fața mea, iar mulțimea din spatele meu m-a împins și eu am călcat-o pe picior. Am rugat-o să se de la o parte pentru că o călcam pe picioare. Domnișoara s-a comportat foarte insistent, voia un interviu. Din urmă, mulțimea mă împingea și, ca să nu cad, m-am sprijinit pe oamenii din fața mea. Rucsacul s-a rupt și eu nici nu am observat”, a declarat Dudnic.

În timpul manifestației de ieri, Cornel Dudnic a bruscat o reporteră a Ziarului de Gardă. Din imaginile video se vede că fostul deputat nu s-a sprijinit pe ea, ci i-a rupt rucsacul. Întrebat de reporteră de ce-și permite o astfel de atitudine, acesta s-a prefăcut a nu înțelege despre ce este vorba și a replicat: „Nu aveți soviste!”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *