Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Ambasadorul Marii Britanii la…

VIDEO Ambasadorul Marii Britanii la Chișinău recită o strofă din Imnul Chişinăului cu ocazia hramului orașului

Cu ocazia hramului orașului, ambasadorul Marii Britanii în Chișinău , Steven Fisher, a recitat o strofă din Imnul Chişinăului.

Locuitorii Capitalei sărbătoresc astăzi Hramul orașului Chișinău. 

în programul evenimentelor Sărbătorii Hramului 2020 au fost prevăzute activități pentru un public divers: muzică clasică, folclor, jazz, cântece interpretate de copii, muzică ușoară și corală. „Ne propunem un hram frumos, cu artiști autohtoni și evenimente de suflet, iar oamenii pot alege pentru participare evenimentele conform preferințelor personale”, a menționat Ion Ceban.

Pe parcursul întregii zile, în sectoarele capitalei vor avea loc recitaluri de muzică de diverse genuri, târguri ale meșterilor populari și de produse ECO, excursii la muzeul orașului Chișinău, expoziții foto, recitaluri de poezie, expoziții de carte și de măști, cinema în aer liber, demonstrații teatralizate de măiestrie hipică, spectacole muzical-literare cu dedicație orașului Chișinău etc.

Astfel, menționăm că evenimentele dedicate Hramului Chișinăului vor fi desfășurate, atât în centrul urbei, precum și în sectoare: în scuarul Monumentului Doinei și Ion Aldea-Teodorovici, la Rotonda din Parcul „Valea Morilor” și la Scările de Granit, în Parcul Ștefan cel Mare, în preajma Porților Sfinte, pe strada pietonală E. Doga, pe aleea de pe bd. Mircea cel Bătrân, în Parcul „Alunelul”, în scuarul de pe strada Bucuriei sau în Parcul „La Izvor” etc.