VIDEO/ Acces limitat pentru presă la ședința organizată de Ministerul Sănătății în legătură cu protestul mai multor mame

Ședință fără presă la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, asta după ce jurnaliștii au fost lăsați timp de aproape 1,5 ore să aștepte în holul instituției pentru a obține o reacție. Incidentul a avut loc în cadrul protestului organizat de un grup de mame împotriva diagnozelor false și a tratamentului excesiv cu antibiotice.

După ce mamele s-au adunat la protest, reprezentanții Ministerului au organizat o ședință la care au invitat câteva participante la manifestație. Accesul jurnaliștilor a fost însă îngrădit la această ședință, iar serviciul de presă al Ministerului, precum și secretarul de Stat, nu au putut oferi un motiv clar pentru care a fost limitat accesul presei.

„Au participat reprezentanții grupului de lucru. A fost o discuție de lungă durată, dar constructivă. Dvs puteți lua și opinia și părerea reprezentanților grupului mămicilor care au participat”, a menționat Rodica Scutelnic, secretar de stat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *