Veste bună pentru cetățenii români. Alocațiile pentru copii se majorează începând cu 1 aprilie

Majorarea alocațiilor pentru copii intră în vigoare de astăzi, 1 aprilie, iar plata aferentă lunii aprilie se va face în mai, a declarat pentru AGERPRES, ministrul Muncii din România, Marius Budăi.

Majorarea alocației de stat pentru copii la 84 la 150 de RON pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani, și de la 200 la 300 de RON pentru copii cu vârsta de până la doi ani de zile a fost votată în februarie de Guvern și urma să intre în vigoare la la 1 martie 2019.

Pentru a putea plăti sumele, însă, era nevoie ca preşedintele României să promulge Legea bugetului de stat.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat pe 15 martie decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Reporter

    Băi, clăpăugilor! Cine a mărit considerabil salariile și pensiile în România? Da, cine a mărit recent alocațiile pentru copii? PSD și Liviu Dragnea, cărora le pune bețe în roate bosul mafiei de locuințe din Sibiu Klaus Iohannis.

    Oare chiar sunteți atât de primitivi și nu puteți înțelege, că milioanele de români votează PSD pentru că acesta lucrează pentru ei? PUR ȘI SIMPLU ESTE INADMISIBIL SĂ SE INVESTEASCĂ ÎN ECONOMIE, UNDE AFERIȘTII FURĂ DE RUP PĂMÂNTUL ÎN TIMP CE POPORUL FLĂMÂNZEȘTE ȘI N-ARE UNDE LOCUI?

    • Harap

      Ziua usilor deschise la casele de nebuni din Romania. Reporter? Nu,- Raporter sau turnator. Interpret de muzica poluara , la fluierul de piele PSD. Trol prosovietic in spatiul romanesc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *