Principală  —  IMPORTANTE   —   Vasile Moroi, noul pretor al…

Vasile Moroi, noul pretor al sectorului Buiucani. Ce avere declară – DOC

Sursa foto: Vasile Moroi/ Facebook

Vasile Moroi, șef de secție la Pretura sectorului Botanica, a fost desemnat de Primăria municipiului Chișinău în funcția de pretor al sectorului Buiucani. Un anunț în acest sens a fost făcut luni, 23 mai, de către primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative săptămânale.

Ceban a declarat că Moroi are sarcina de a duce la bun sfârșit toate proiectele începute în sectorul Buiucani al capitalei.

„Domnule pretor, aveți o sarcină de a aduce toate proiectele la bun sfârșit și de a elimina acele neconformități, carențe, pe care noi le cunoaștem și cu care veți reuși să vă familiarizați și dvs. în acest sfârșit de săptămână. Regret că sunt multe carențe la diverse proiecte realizate în sector. Sper ca toate proiectele să le aducem la normal și promit că vor mai fi numiți pe parcurs noi colegi în diverse funcții”, a declarat Ion Ceban.

Până în prezent, Vasile Moroi a activat în calitate de șef de secție la Pretura sectorului Botanica.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, Vasile Moroi are o experiență de 11 ani în cadrul administrației publice locale.

În cea mai recentă declarație de avere și interese personale, depusă pe site-ul oficial al Autorității Naționale de Integritate (ANI), Moroi indică că, în 2021, a ridicat venituri salariale de 202 196,65 de lei de la Pretura sectorului Botanica.

În actul său de avere, Moroi nu indică vreo locuință sau vreun autoturism.

Anterior, funcția de pretor al sectorului Buiucani a fost deținută de Vadim Brânzaniuc, fostul purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Chișinău.