Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE/ „Nu a anunțat despre…

UPDATE „Nu a anunțat despre locul aflării sale pentru că i s-a descărcat telefonul”. Bărbatul din Ungheni, care a dispărut pe 10 mai, a fost găsit

Sursa foto: News Ungheni

UPDATE/ Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță miercuri, 17 mai, că bărbatul de 53 de ani din Ungheni, care a dispărut pe 10 mai, a fost găsit. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost văzut de o persoană în fața unui bloc de locuit din orașul Ungheni, care a anunțat poliția.

„Bărbatul a fost depistat astăzi viu și nevătămat. Acesta a fost văzut de o persoană în fața unui bloc de locuit din orașul Ungheni și a anunțat Poliția. Bărbatul a comunicat că s-a aflat la un cunoscut și nu a anunțat rudele pentru că i s-a descărcat telefonul”, anunță polițiștii.

Poliția a cerut ajutorul cetățenilor pentru identificarea locului aflării bărbatului pe 16 mai.

Știrea inițială

Un bărbat de 53 de ani din Ungheni este căutat de poliție și familie, după ce la 10 mai a plecat la muncă cu ziua și până în prezent nu a revenit acasă. Oamenii legii solicită cetățenilor să apeleze la numărul 112 dacă cunosc informații despre locul aflării bărbatului.

Potrivit News Ungheni, ultima dată, bărbatul a fost văzut în municipiul Ungheni la orele 15:30. De atunci și până în prezent până nu se mai cunoaște nimic despre el.

„Astăzi, mama bărbatului a sesizat polițiștii din Ungheni pentru a stabili locul aflării fiului ei, care la 10 mai a plecat la muncă cu ziua și până în prezent nu a revenit acasă. Cazuri similare au mai avut loc”, anunță Poliția.

Semnalmente:

  • înălțimea – 1.70 metri
  • corpolență slabă
  • părul de culoare negru
  • chipiu negru
  • adidași negri.

Persoanele care cunosc informații despre locul aflării bărbatului sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 060760302 sau la numărul de urgență 112.