Un tânăr din R. Moldova, condamnat la 30 de ani de închisoare în Italia pentru că și-a omorât iubita

Un tânăr din R. Moldova în vârstă de 20 de ani a fost condamnat în Italia pentru că și-a omorât iubita însărcinată. Curtea de Apel din Veneția a menținut hotărârea primei instanței de condamnare a tânărului la 30 de ani de închisoare.

Potrivit presei italiene, crima a avut loc în martie 2017. Tânărul, pe nume Mihai, și-a omorât iubita în vârstă de 21 de ani, originară și ea din R. Moldova. Irina se afla în cea de-a șaptea lună de sarcină și nu mai era într-o relație cu condamnatul.

Totodată, instituțiile de presă din Italia scriu că Mihai era deja într-o relație cu o altă fată, iar într-o zi Irina l-a contactat pentru a-l anunța că este însărcina, iar el este tatăl copilului pe care îl poartă. Cei doi s-au văzut într-o seară, iar Mihai i-ar fi cerut să avorteze copilul. Pentru că Irina a refuzat să renunțe la copil, tânărul ar fi ucis-o.

Instanța a dispus pe lângă cei 30 de ani de închisoare și o despăgubire în mărime de 200 de mii de euro pentru mama tinerei și 80 de mii de euro pentru sora Irinei. Avocații tânărului vor contesta decizia instanțe la Curtea Supremă.

Foto: corrieredelveneto

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *