Cadavrul unui polițist de 46 de ani a fost găsit astăzi într-o pădure din capitală

Bărbatul găsit împușcat în dimineața zilei de 10 februarie într-o pădure din sectorul Ciocana avea 46 de ani și este angajat al Departamentului de Poliție din mun. Chișinău, informează serviciul de presă al Inspectoratului General de Poliție. Versiunea preliminară a cauzei decesului este suicid. Bărbatul ar fi ieșit din casă în jurul orei 02:00 noaptea, cu pretextul că pleacă la vila din s. Dănceni, susține soția acestuia.

Cadavrul a fost observat de trecători, care au anunțat poliția în jurul ore 09:00. Deplasându-se la fața locului, oamenii legii au constatat că, în fâșia forestieră din str. Mihail Sadoveanu a capitalei, la aproximativ 50 de metri de la stradă, a fost depistat cadavrul unui bărbat cu plagă împușcată în cavitatea bucală. În preajma cadavrului, la o distanță de un metru a fost depistată o geantă neagră cu lucruri și haine personale, precum și un pistol Ulterior, s-a stabilit că pistolul aparține polițistului decedat.

Pe cazul dat a fost dispusă expertiza medico-legală, pentru constatarea cazului decesului și extragerea glontelui. Ulterior, va fi dispusă expertiza complexă (dactiloscopică, balistică și chimică), pentru constatarea cu certitudine a faptului sinuciderii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *