Principală  —  IMPORTANTE   —   ,,Un om deosebit, un medic…

,,Un om deosebit, un medic profesionist a plecat dintre noi”. Un alt doctor, răpus de COVID-19. Mesajul transmis de colegi

Centrul de Sănătate Fălești

Igor Cheptea, medic traumatolog din cadrul Spitalului Raional Fălești, în vârstă de 57 de ani, a decedat vineri, 1 mai, fiind răpus de COVID-19. Decesul cadrului medical a fost confirmat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Acesta este al 5-lea deces înregistrat în rândul doctorilor.

,,Domnul Cheptea a fost un specialist valoros pentru întreg sistem medical. De-a lungul carierei sale a tratat mii de pacienți.  Exprimăm sincere condoleanţe familiei și colegilor”, anunță MSMPS.

Colegii medicului Igor Cheptea și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a specialistului Igor Cheptea, menționând că a fost un bun profesionist și dedicat muncii.

,,Colectivul Centrului de Sănătate Fălești deplange stingerea din viață a domnului Cheptea Igor, medic ortoped-traumatolog, și își exprimă sincere condoleanțe rudelor, colegilor și apropiaților. Am pierdut un coleg bun, un profesionist, un om dedicat profesiei sale nobile.
În această zi întunecată, suntem cu gândul și sufletul alături de familia îndurerată, dar și de toți cei care au avut prilejul să-l cunoască și să-l aprecieze ca pe un medic și om bun”.

Cu un mesaj de condoleanțe a venit și Consiliul Raional Fălești:

,,Consiliul raional Fălești, ÎMSP „Spitalul raional Fălești”, Centrul de sănătate Fălești, subdiviziunea Bălți, exprimă întreaga compasiune față de familia îndurerată a regretatului CHEPTEA IGOR VASILE, medic traumatolog în cadrul ÎMSP ,,Spitalul raional Fălești” .

Un om deosebit, un medic profesionist a plecat dintre noi, lăsând un gol imens. Multă tristețe și regrete eterne ramăm în urma trecerii la veșnicie a celui care a fost  Doctorul CHEPTEA IGOR VASILE, care ne-a fost alături mulți ani la rând și a rămas un reper de moralitate.

Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional și activitatea  îndelungată și ireproșabilă în sistemul de sănătate a raionului Fălești”.

În total, sunt confirmate 988 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici-243, asistenţi medicali-355, felceri-58, paramedici- 1, farmacişti-15, personal auxiliar-316 persoane. Totodată, 5 doctori au pierdut lupta pentru viață din cauza covid-19.