Principală  —  IMPORTANTE   —   Un lucrător medical de 42…

Un lucrător medical de 42 de ani a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Este al doilea medic, răpus de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Al doilea lucrător medical a decedat în ultimele 24 de ore din cauza complicațiilor provocate de COVID-19, în ultimele 24 de ore. Este vorba de Natalia Catrangiu, care activa în calitate de medic nefrolog  la Spitalul Internațional Medpark, potrivit Sănătate Info.

Anterior aceasta a activat în cadrul secţiei Nefrologie şi Hemodializă, Spitalul Clinic „Sfânta Treime”. Despre decesul medicului au anunțat colegii de breaslă, pe o rețea de socializare. Aceștia deplâng pierderea prematură a medicului.

Tot astăzi, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a anunțat și decesul lui Valerii Pașcan, care a activat în calitate de medic chirurg la Institutul Mamei și Copilului.

Potrivit MSMPS, până la ziua de azi, 92 lucrători medicali au decedat din cauzat infecției COVID-19.

Alte 1800 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 4 martie, în R. Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 191 197. În total 4049 au decedat în urma complicațiilor.