Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un băiat de 16 ani…

Un băiat de 16 ani din Ialoveni, găsit împușcat în cap. Ce spune Poliția

Sursa foto: Facebook/ Primăria Ialoveni

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că marți, 16 mai, poliția a fost sesizată de o femeie din Ialoveni care a depistat corpul neînsuflețit al fiului său de 16 ani cu o plagă la cap. Polițiștii susțin că arma din care s-ar fi tras, depistată alături de băiat, era deținută legal de tatăl copilului şi păstrată în safeu. Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

„Astăzi, poliția a fost sesizată de o femeie din Ialoveni care a comunicat că și-a depistat fiul de 16 ani cu o plagă la cap. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului.

La examinarea corpului neînsuflețit al băiatului, medicul legist a stabilit că acesta avea o plagă în regiunea capului provocată prin împușcătură, iar alături se afla arma de calibrul 22 din care s-ar fi tras.

În urma verificărilor s-a stabilit că arma era deținută legal de tatălui minorului şi păstrată în safeu. Băiatul a avut acces la ea deteriorând lacătul safeului cu un instrument. Polițiștii au iniţiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, anunță IGP.