Principală  —  IMPORTANTE   —   ULTIMA ORĂ! Toate companiile aeriene…

ULTIMA ORĂ! Toate companiile aeriene suspendă zborurile spre/din Italia către R. Moldova

Toate companiile aeriene își suspendă toate zborurile spre/din Italia. Măsurile sunt luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip COVID-19.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de purtătoarea de cuvânt de la Aeroportul Internațional Chișinău, Rodica Rusu.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, cetățenii trebuie sa se adreseze la operatorul aerian care efectuează cursa pentru a afla cum trebuie să procedeze.

În baza deciziei autorităților Republicii Moldova, toate companiile aeriene suspendă toate zborurile spre/din Italia în perioada 12 martie 2020 – 31 martie 2020 (cu probabilitatea extinderii restricțiilor). Cetățenii sunt rugați să contacteze companiile aeriene. Fiecare companie in parte are politica sa de returnare sau modificare a rezervărilor”, a susținut purtătoare de cuvânt.

Astăzi, pe teritoriul Republicii Moldova au fost confirmate încă două cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Este vorba despre două persoane, ambele au vârsta de 60 de ani, care au revenit din Italia, iar acum sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”.

Până acum, în Italia s-au înregistrat 9.172 de cazuri de îmbolnărivi cu COVID-19, iar 463 de oameni au murit. 724 de pacienți infectați cu noul coronavirus s-au vindecat.