Principală  —  IMPORTANTE   —   Trei moldoveni, acuzați de crimă…

Trei moldoveni, acuzați de crimă în Franța. Aceștia sunt suspectați că ar fi bătut până la moarte un om fără adăpost

Foto: Le Parisien

Trei moldoveni, cu vârste cuprinse între 17 și 36 de ani, au fost acuzați de crimă joi, 4 martie, la Paris. Aceștia sunt suspectați că ar fi bătut până la moarte un om fără adăpost care își stabilise reședința într-un parc situat în estul Parisului (Bois de Vincennes), transmite Le Parisien.

Potrivit sursei citate, bănuiții au fost prezentați joi unui magistrat de instrucție. Unul dintre adulți a fost acuzat de crimă și arestat preventiv. Celălalt adult și minorul au fost acuzați pentru furt și pentru faptul că nu au asistat o persoană aflată în pericol. 

Incidentul ar fi avut loc la 27 decembrie 2020, însă ancheta este în curs de desfășurare.

În acea zi, în jurul orei 16:30, mai mulți localnici au contactat oamenii legii după ce au descoperit cadavrul unui om fără adăpost.

„Acest om locuia singur”, precizează o sursă.

Conform sursei citate, criminaliștii au observat semne de bătăi pe corpul bărbatului decedat și mai multe răni în zona capului, iar prietenii victimei au dezvăluit anchetatorilor că omul străzii ar fi fost amenințat de către membrii comunității moldovenești”.

Potrivit Le Parisien, oamenii legii au identificat mai mulți suspecți înainte de a-i aresta pe cei trei moldoveni.

„Nu sunt oameni care locuiesc pe stradă”, a spus o sursă.

Anterior, unul dintre suspecți ar fi săvârșit un viol. Cei trei bărbați au fost puși în custodia poliției judiciare din Paris. În timpul audierilor, aceștia au recunoscut că au lovit victima și că întâlnirea ar fi degenerat într-un conflict din cauza consumului de alcool.