Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Trafic rutier suspendat pe mai…

Trafic rutier suspendat pe mai multe străzi din centrul capitalei

Imagine-simbol

Primăria Chișinău anunță că în perioada 11 – 22 august va fi suspendat traficul rutier pe strada București, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea și pe strada Lev Tolstoi, pe o singură bandă, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București. Potrivit autorităților municipale, măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reparație a rețelelor inginerești pe str. București 2 și Mihai Eminescu 29.

Astfel, circulația transportului public va fi reorganizată.

Troleibuze

ruta nr. 17: din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.
ruta nr. 28: tur – din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni pe str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit; retur: din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.
Ruta nr. 34: din bd. Ștefan ce Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze

ruta nr. 23: din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi cu virare la sensul giratoriu ,,Piața Constantin Negruzzi”, bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

În aceeași perioadă, 11-22 august, va fi suspendat traficul rutier și pe strada Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București.

De asemenea, în perioada 8 – 21 august, va fi suspendat traficul rutier pe strada Bulgară, tronsonul cuprins între strada 31 August 1989 și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic, mai anunță autoritățile municipale.

În prezent, este sistată circulația pe strada Ciuflea, dinspre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în direcția bd. Dacia. Circulația transportului public a fost reorganizată.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.