Top 10 cele mai vizionate produse video de pe Reporter de Gardă în anul 2018

La început de 2019, ZdG vă prezintă o retrospectivă a anului 2018 prin prisma celor mai vizionate clipuri video publicate pe pagina „Reporter de Gardă”, produs al Ziarului de Gardă. Astfel, printre cele mai  vizualizate video-uri se numără destăinuirile unei pensionare la protestul din 1 iulie, prânzul susținătorilor lui Ilan Șor în Piața Marii Adunări Naționale, format din hrișcă și „tușoncă”, dar și dialogul cu deputata Hrenova, care vorbește doar rusește. 

1. O pensionară a urmărit cu lacrimi în ochi protestul de pe 1 iulie – peste 560 de mii de vizualizări.

2. „TUȘONKĂ” și hrișcă în PMAN – aproape 468 de mii de vizualizări.

3. O victimă a deportărilor îl întreabă pe Pavel Filip cum să trăiască cu 1000 de lei pe lună – peste 451 mii  de vizualizări.

4. „Marea adunare PDM” VOX – aproape 373 mii vizualizări.

5. Deputata socialistă Elena Hrenova vorbește doar rusește – 353 mii vizualizări.

6. Reporteri agresați la adunarea PDM – 311 mii vizualizări.

7. Andrei Năstase în curtea din spate a sediului CEC – peste 302 mii vizualizări.

8. Ziua Independenței: Prim-ministrul Pavel Filip fuge de jurnaliști – 291 mii vizualizări.

9. IMN LIMBII ROMÂNE – 284 mii vizualizări

10. Migranți din Moldova, salvatori în Italia, istoria unor salvatori, care au plecat din R.Moldova să se salveze pe ei, dar au salvat mii de italieni, apoi au decis să salveze și Moldova, dar au întâmpinat multe obstacole a adunat peste 233 de mii de vizualizări.

Vă mulțumim că ne urmăriți!

Top 10 cele mai citite articole de pe zdg.md în 2018


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *