Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Termoelectrica îndeamnă administratorii să regleze…

Termoelectrica îndeamnă administratorii să regleze temperatura în blocurile locative, pentru a nu admite „un supraconsum de energie termică”

„Termoelectrica” S.A. face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea debitului și a temperaturii în blocurile locative, pentru confortul termic al locatarilor și pentru a nu admite un supraconsum de energie termică. Apelul vine în contextul temperaturilor ridicate de afară, susțin reprezentanții întreprinderii.

Potrivit Termoelectrica, valoarea temperaturii prestabilite a agentului termic în conducta tur este dictată și de necesitatea asigurării parametrilor de calitate a apei calde menajere și anume a temperaturii.

Reprezentanții Termoelectrica oferă sprijin consultativ Gestionarului blocului în reglarea și ajustarea consumului de energie termică. Pentru a beneficia de acest sprijin, administratorii de bloc sunt îndemnați să utilizeze următoarele canale de comunicare:

Secția Rețele Termice Ciocana – 022 335 132

Secția Rețele Termice Centru –  022 274 098

Secția Rețele Termice Râșcani –  022 442 365

Secția Rețele Termice Botanica – 022 779 411

Secția Rețele Termice Buiucani – 022 751 529

„Termoelectrica” susține că asigură furnizarea calitativă a energiei termice până la branșamentul clădirii (punctul de conectare), iar sistemul ingineresc de încălzire intrabloc este administrat de locatari, prin intermediul administratorul/gestionarului fondului locativ.

Pentru ziua de joi, 23 martie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) din R. Moldova a anunțat că temperatura maximă a zilei se va încadra între +13 și +18ºC, ar temperatura minimă a aerului noaptea va oscila între +1..+6°C.