Taxatorul care a lovit un pasager cu piciorul a fost demis

Directorul general al Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric Chișinău” a anunțat că taxatorul care a lovit un pasager cu piciorul a fost eliberat din funcție în următoarea zi.

Noi nu tolerăm astfel de cazuri și comportament din partea angajaților RTEC. Această persoană a fost eliberată din funcție în următoarea zi, însă păcat că nu a fost filmat incidentul și până la lovituri. Care ar fi fost reacția societății dacă un copil s-ar fi îmbolnăvit … este un om străzii. Tot călătorii ne cer să nu acceptăm astfel de persoane în transportul public. Din păcate când cineva își satisface necesitățile fiziologice, toți au nervi”, a declarat Dorin Ciornîi, directorul RTEC.

Ciornîi a mai informat că a fost intensificată instruirea suplimentară a conductorilor și se planifică angajarea unui psihiatru care va discuta cu angajații din zona de risc sporit.

Acum două săptămâni pe rețelele de socializare a fost publicat un filmuleț video în care un taxator îmbrâncește un pasager și îl dă afară din troleibuz. La un moment dat, acesta îl lovește chiar și cu piciorul.

Imaginile video conțin limbaj licențios!Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Celorlalți taxatori, care încă au mai rămas, să le fie de învățătură. Când văd un bețivan tologit pe scara ușii din urmă a troleibusului să-l ajute să se ridice, să-i scuture de praf și să-i deie 30 de lei pe-o bere să se pohmelească… Asta da, populism moldovenesc… Toți bomjii din Rusia vor veni în Moldova să se plimbe cu troleibusul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *