Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Târguri cu produse autohtone, organizate…

Târguri cu produse autohtone, organizate în capitală pe 10 și 11 iunie

Sursa foto: Primăria Chișinău

În acest weekend, pe 10 și 11 iunie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Primăria capitalei susține că acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 202, pe 10 iunie 2023, oaspeții și locuitorii capitalei vor avea posibilitatea să viziteze târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 103, lângă cinematograful „Patria”, va avea loc un târg al meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor 11/4, va avea loc târgul producătorilor autohtoni.

În sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscova 21, vizavi de str. M. Basarab 6 va fi organizat un târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe strada Miron Costin 13/1, lângă scuar, – târgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni.

În sectorul Centru, pe strada Ismail 94, colț cu str. D. Cantemir – târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea adiacentă străzii Al. Pușkin, în colaborare cu AO „Uniunea Meșterilor Populari din Moldova” va fi organizat un târgul meșterilor populari.

De asemenea, în Parcul „Valea Morilor”, pe aleile paralele cu faleză, spre Izvorul „Tamara” – târg cu produse Eco, organizat de către Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic.

În sectorul Botanica, pe bulevardul Dacia 26 și în Parcul „Sarmizegetusa” vor fi organizate târguri ale producătorilor locali, iar în Parcul „Valea Trandafirilor” – târg artizanal și de articole hand-made.

În sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, colț cu strada P. Zadnipru, pe adresele P. Zadnipru 2, strada Profesor Ion Dumeniuk 20 și strada G. Latină 12/11, se asemenea vor fi organizate târguri ale producătorilor autohtoni.