Serviciul Fiscal va oferi consultanţă telefonică referitor la determinarea corectă a impozitului pe venit

Începând cu 1 noiembrie 2018 Serviciul Fiscal de Stat (SFS) vine cu un suport informaţional privind aplicarea modificărilor la legislaţie în partea ce ţine de calcularea impozitului pe venit potrivit noilor cote în vigoare de la 1 octombrie 2018.

Astfel, pe parcursul unei luni (1 noiembrie-30 noiembrie 2018 ) în cadrul SFS va funcţiona Linia telefonică de asistenţă fiscală cu numărul de telefon 0 22 82 34 38, iar în intervalul orelor 08:00 – 17:00 specialiştii SFS vor oferi consultanţă referitor la determinarea corectă a impozitului pe venit aferent veniturilor salariale. Apelul este gratuit.

Citiți și:  „Mica reformă fiscală” sub lupa Transparency International Moldova


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *