Principală  —  IMPORTANTE   —   Șeful Direcției de Poliție a…

Șeful Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și-a dat demisia. A fost numit un nou șef interimar

Șeful-adjunct al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Andrei Dodu, este noul șef interimar al Poliției Capitalei. Dodu va exercita începând de vineri, 1 octombrie, atribuțiile șefului interimar al Direcției de Poliție după ce comisarul-șef Ion Belibov a demisionat din această funcție.

Solicitată de ZdG, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei Natalia Stati ne-a comunicat că joi, 30 septembrie, a fost ultima zi de muncă a comisarul-șef Belibov în calitate de șef al instituției. Tot ea ne-a spus că nu se cunosc motivele pentru care Belibov a demisionat.

În declarația de avere și interese personale noul șef interimar al Poliției Capitalei, Andrei Dodu, indică pentru anul 2020 un salariu de 226 169 de lei obținuți la locul de muncă de bază. Tot aici, Dodu susține că deține în proprietate un apartament de 72 de metri pătrați.

La 22 noiembrie 2019, comisarul-șef Ion Belibov a fost numit, printr-un ordin semnat de către ministrul Afacerilor Interne de atunci, Pavel Voicu, în funcția de șef interimar al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Tot atunci, șef-adjunct al Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost numit Andrei Dodu.