Principală  —  IMPORTANTE   —   Secretariatul Parlamentului dă în chirie…

Secretariatul Parlamentului dă în chirie garajul Legislativului. Suma cerută pentru un loc de parcare

Secretariatul Parlamentului anunță că oferă servicii de parcare în incinta clădirii Direcției transport (Garaj) a Parlamentului Republicii Moldova, situată în municipiul Chișinău, strada Anatol Corobceanu, 10. Pentru un loc de parcare, șoferii trebuie să achite 1 200 de lei lunar.

Serviciile sunt oferite în bază de contract persoanelor fizice și juridice – organizațiilor naționale și internaționale, agenților economici, instituțiilor publice.

Se oferă spațiu de 14 m2 per vehicul, în construcție capitală, la un preț lunar de 1200 de lei, inclusiv TVA. Prețul include toate costurile – chiria spațiului, paza imobilului și serviciile comunale”, menționează reprezentanții secretariatului Parlamentului.

Potrivit secretariatului Parlamentului, instituțiile cu finanțare din bugetul de stat achită doar costul lunar al serviciilor comunale (545 de lei) .

Reprezentanții mass-media acreditați la Parlamentul Republicii Moldova, pe perioada evenimentelor publice în derulare, beneficiază de locuri de parcare cu titlu gratuit, în limita locurilor disponibile în parcarea din fața garajului Parlamentului (în baza actelor confirmative).