Principală  —  Ştiri  —  Social   —   „Sâmbetele din august sunt sâmbetele…

„Sâmbetele din august sunt sâmbetele care au gust!”. Iubitorii de pomușoare, așteptați în zilele de sâmbătă din august în Scuarul Catedralei Mitropolitane

„Sâmbetele din august sunt sâmbetele care au gust!”. Iubitorii de pomușoare ca aronia, goji, zmeură, mure, afine, migdale și nuci, struguri și prune timpurii toate asezonate cu multă miere de albine sunt așteptați în zilele de 1,8,15,22 și 29 august în Scuarul Catedralei Mitropolitane.

Sâmbetele din august sunt sâmbetele care au gust!” Pomușoare ca aronia, goji, zmeură, mure, afine, migdale și nuci, struguri și prune timpurii toate asezonate cu multă miere de albine se vor vinde în zilele de 1,8,15,22 și 29 august în Scuarul Catedralei Mitropolitane. Cu respectarea tuturor normelor de distanțare socială peste de producători agricoli speră să convingă locuitorii capitalei să pună în cămară, la borcan și congelator cele mai bune fructe pe care le avem„, anunță organizatorii evenimentului.

Agricultorii s-au adunat să vândă produse la târguri în scuarul Catedralei și în primăvara anului trecut. Atunci, oamenii au făcut cozi pentru a cumpăra strugurii pe care producătorii nu reușiseră să îi comercializeze.