S-a dat start înregistrărilor la Zilele Diasporei 2018 și Congresul Diasporei

A fost dat start înregistrărilor la Zilele Diasporei 2018 și Congresul Diasporei, ediția a VIII-a, organizate în perioada 17-19 august, de către Biroul Relații cu Diaspora (BRD) din cadrul Cancelariei de Stat, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate o serie de activități: ateliere tematice care vizează programele și oportunitățile de investiții pentru diasporă în localitățile din Republica Moldova, o întâlnire cu corpul diplomatic al Republicii Moldova, târgul de expoziții „Moldova de oriunde”, precum și competiția sportivă Cupa diasporei la minifotbal. Programul preliminar al activităților poate fi văzut aici.

Doritorii de a participa la Zilele Diasporei 2018 și Congresul Diasporei, ediția a VIII-a, sunt invitați să completeze formularul de înregistrare.

Termenul limită pentru înregistrare este 12 august 2018. Agenda finală a Zilelor Diasporei 2018 și locația desfășurării evenimentelor vor fi publicate pe pagina www.brd.gov.md.

Foto: cancelaria.gov.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *