Punctul de trecere Palanca își sistează activitatea pe parcursul zilei de 30 august

Poliția de Frontieră a R. Moldova informează că punctul de trecere comun Palanca își va sista activitatea pe parcursul zilei de astăzi, 30 august, în intervalul orelor 08:00 – 15:00.

Motivul sistării activității postului ar fi asfaltarea drumului de acces dinspre Ucraina. Poliția de frontieră recomandă călătorilor, din start, să aleagă pentru traversarea frontierei de stat punctul de trecere Tudora.

Pentru a afla media timpilor de așteptare în punctele de trecere a frontierei, consultați  ”TRAFIC ONLINE”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *