Principală  —  IMPORTANTE   —   PSRM are un consilier nou…

PSRM are un consilier nou în Consiliul Municipal Chişinău

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din R. Moldova(PSRM) are un consilier nou în Consiliul Municipal Chişinău (CMC). O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi, 1 decembrie, de Comisia Electorală Centrală (CEC), după ce funcția a fost declarată vacantă, ca urmare a decesului socialistei Elena Hrenova. Astfel, mandatul de consilier îi revine candidatului supleant Iurie Cernomoreț de pe lista PSRM.

„Comisia Electorală Centrală a recepționat certificatul de deces (în copie) al consilierului Hrenova Elena aleasă pe lista Partidului Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” în Consiliul municipal Chișinău, precum și documentele necesare atribuirii mandatului de consilier următorului candidat supleant.

Conform documentelor electorale pe care le deține Comisia Electorală Centrală, mandatul de consilier în Consiliul municipal Chișinău îi revine candidatului supleant Cernomoreț Iurie de pe lista Partidului Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”, 
confirmată prin hotărârea Judecătoriei Chișinău din 2 noiembrie 2019.

Fosta deputată a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), și consilieră în CMC, Elena Hrenova, s-a stins din viață la 22 noiembrie, în urma complicații provocate de COVID-19.

Hrenova avea 70 de ani și deținea funcția de consilier din partea PSRM în Consiliul Municipal Chișinău (CMC). În perioada 2014-2019 aceasta a deținut funcția de deputat din partea PSRM. Până în noiembrie 2012 a fost membră a PCRM, atunci când a părăsit comuniștii și a aderat la fracțiunea PSRM din CMC.