Principală  —  IMPORTANTE   —   Primarul unei localități din raionul…

Primarul unei localități din raionul Căușeni a fost răpus de COVID-19: „Avea doar 59 de ani și încă multe planuri frumoase de viață”

Primarul liberal-democrat al localității Ucrainca, raionul Căușeni, Ion Crivoi, a piedut lupta pentru viață din cauza complicațiilor cauzate de infecția cu COVID-19. Anunțul despre decesul edilului local a fost făcut marți, 16 martie, de către reprezentanții Partidului Liberal Democrat (PLDM), printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a formațiunii.

Prieteni, vă anunțăm cu tristețe profundă că am pierdut un coleg drag, un om de omenie, un edil iubit și respectat de oameni. Ion Crivoi, primarul comunei Ucrainca, raionul Căușeni, a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Avea doar 59 de ani și încă multe planuri frumoase de viață. Drum lin spre cer, dragul nostru coleg. Dumnezeu să te odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndurerat”, se menționează în mesajul postat pe pagina de Facebook a PLDM

Ion Crivoi a fost ales primar al comunei Ucrainca, pe listele PLDM, în anul 2014, iar în 2019 a obținut al doilea mandat consecutiv de primar al localității.

 În decembrie 2020, Ion Crivoi a fost decorat cu medalia „Meritul Civic”.