Pretorul sectorului Ciocana a fost eliberat din funcție

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a emis astăzi, 10 august, o dispoziție prin care l-a eliberat din funcție pe pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan. 

Ruslan Codreanu nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne comunica care este motivul demiterii Galinei Bostan. Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, a declarat pentru ZdG că mai multe informații vor fi oferite la ședința operativă a Primăriei din 13  august.

Nici Galina Bostan nu a vrut să ne ofere o declarație, precizând că nu vrea să comenteze situația respectivă.

Galina Bostan a fost eliberată din funcție anterior și de Silvia Radu, încă în luna martie curent. Ulterior însă instanța de judecată a restabilit-o în funcție.

Foto: tribuna.md

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. calator

    Functionarii de la Pretura Ciocana(ca si alte Preturi) nu-si indeplinesc obligatiunile de serviciu,nemaivorbind de patriotism si demnitate nationala..De exemplu,mergind pe str.Otovasca 13 am vazut inscriptii la intrare in rusa, iar cea declarata de stat in Constitutie lipseste.Cam aceias situatie am vazut alaturi,pe str.Uzinilor.La ce ne mai trebuesc mincaii astea,doar ca sa ee mita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *